Over
Geelen Beton

Waar we in geloven

Wij geloven in onze mensen en in onze producten. Het investeren in deze combinatie maakt ons sterk en zorgt voor draagkracht. Wij storten niet eenvoudigweg beton, maar werken aan langdurige arbeidsrelaties en krachtige samenwerkingen met partners in de industrie.

bekijk onze missie

Fundament Gestort in 1930

In 1930 werd het fundament voor het bedrijf en eerste betonproducten gelegd door de Geelen familie in het Limburgse Posterholt. Gestart met handmatige arbeid, gegroeid naar mechanisatie in de jaren '50 en onder leiding van de huidige eigenaar Gène Geelen de ontwikkeling gemaakt naar innovatie, verduurzaming en robotisering.  Met de kennis, kunde  en vernieuwingsdrang van zijn voorvaderen, besloot hij in 1987 verder uit te breiden door de aankoop van de Encko betonfabriek in Wanssum.

Neem een kijkje op onze hightech productielocaties

Wij willen het beter doen.

Inmiddels kenmerken beide locaties zich door de hightech betonoplossingen en een loyale groep van +/- 300 werknemers. Een solide en robuuste basis wat heeft geresulteerd in een continue groei van het bedrijf in de afgelopen 25 jaar op het gebied van breedplaatvloeren, ribbenvloeren, bouwelementen en casco’s. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal, met minder wordt er geen genoegen genomen.

Het samen beter willen doen op alle vlakken, het lef om te investeren in mens en innovatie zijn één van de belangrijkste succesfactoren van het familiebedrijf. We blijven nuchter en met beide benen op de grond, maar we durven te zeggen dat we de meest complexe hightech bouwontwikkelingen volgen en maken. De bouwwereld is in een rap tempo veranderd, alles moet sneller en efficiënter en projecten worden ook steeds meer complex en divers. De kracht van Geelen Beton is dat we de kennis van de twee productielocaties sterk met elkaar verbinden waardoor we alle klantvragen kunnen aannemen, tekenen als ook uitvoeren.

We werken met eigen engineers, malbouwers en wapeningsdeskundigen, allemaal onder ons complete dak inclusief de machines en de technologie om aan de projecten binnen de woning- en utiliteitsbouw te voldoen. We bouwen aan duurzame samenwerkingsvormen met externe leveranciers en kennisinstellingen waardoor we nog breder in kunnen steken op innovatie.

Onze Familieverhalen

Gène Geelen

Eigenaar Geelen Beton

"Ik ben letterlijk en figuurlijk hier groot geworden."

lees het verhaal

Dennis Kuijpers

Breedplaat & Ribbenvloer tekenaar

"Ik ga echt heel graag werken."

lees het verhaal

Rien Francken

Chef modelmakerij nieuwbouw

"Je krijgt bij Geelen Beton de kans om door te groeien."

lees het verhaal

Tomek Chibner

Voorman Staalgroep, MMR wapening

"Een bedrijf om lang voor te werken."

lees het verhaal

Haben Akaleweldi

Medewerker Technische Dienst

"Ik wil het altijd weer beter maken dan gisteren."

lees het verhaal

Elske van Heuveln

Betonconstructeur

"Je ziet niet alleen het sommetje op je computer."

lees het verhaal

Daniëlle Voermans

HR-adviseur

"Heerlijk gevoel als ik een medewerker heb geholpen"

lees het verhaal

Peter Hodzelmans

Productiemedewerker Breedplaatvloeren

"Elke dag maak je weer iets mee."

lees het verhaal

Certificeringen

Geelen Beton bezit alle certificeringen die nodig zijn voor ons werk.

bekijk certificeringen

Onze producten,
onze kennis

Meer weten

Welkom bij de familie?

bekijk de banen
Loading...