Het verhaal van Dennis

Breedplaat & Ribbenvloer tekenaar

  • Dennis Kuijpers
  • Al 24 jaar in dienst
  • Vanuit stage gekomen, nooit meer vertrokken
  • Leidt jonge tekenaars op

"Ik ga echt heel graag werken."

De hoeveelheid aan expertise die bij een project komt kijken is indrukwekkend

24 jaar ben ik inmiddels alweer werkzaam voor Geelen Beton in Posterholt en ik kan met recht zeggen dat ik elke dag heel erg graag op de fiets stap om te gaan werken!
Als me wordt gevraagd dit in woorden te omschrijven is dat lastig, het is meer een gevoel. Een gevoel van vrijheid, bij een familie te horen, een gemoedelijke sfeer.
Iedereen kent elkaar, er wordt nergens moeilijk over gedaan en zelfs dhr. Geelen schroomt niet om zaken te regelen mocht dat ergens nodig zijn.

Tijdens mijn MTS studie liep ik stage op de tekenkamer en ben eigenlijk nooit meer weggegaan. Begonnen als breedplaat tekenaar, maar inmiddels ook een deel van mijn tijd bezig met het opleiden van nieuwe tekenaars, het opzetten van kwaliteitshandboeken, documentatiebeheer en het Intranet.

Als tekenaar ben je niet alleen bezig met het tekenen van vloeren, met andere woorden het tekenen van de benodigde wapening voor een project, maar ook met de planning en het contact met de opdrachtgever.
In Posterholt ligt de volledige focus op breedplaatvloeren, maar er is een sterke wisselwerking op projectniveau met de collega’s in Wanssum. Een project bestaat vaak niet alleen uit breedplaatvloeren, maar ook uit ribbenvloeren, casco’s en bouwelementen. Dat maakt ons ook tot zo’n complete en kwalitatieve (gespreks)partner.

Het mooie van mijn vakgebied is dat geen enkel gebouw hetzelfde is, qua vorm en wapening. De hoeveelheid aan expertise dat bij zo’n project komt kijken is indrukwekkend. Op onze afdeling engineering, tekenen wij als breedplaat-tekenaars de wapening en de beton constructeurs berekenen de benodigde wapening van de vloeren. Zodra wij klaar zijn kan het productieproces van start gaan, waar we beschikken over kundige ervaren medewerkers en hightech machines. Daarnaast staan we in de markt en bij onze klanten bekend om onze leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit.

Loading...