Hightech productielocatie Posterholt

Efficiënter, eenvoudiger én sneller

Alles wat komt kijken bij het produceren van betonoplossingen hebben we in eigen huis. Onze locaties Wanssum en Posterholt kenmerken zich door een unieke samenkomst van onze productgroepen. Deze productgroepen hebben ieder hun eigen specifieke eigenschappen, productiemethodieken en kennis. We zijn in staat om deze kennis en technologie met elkaar te verbinden en te integreren waarvan wij en onze klanten dagelijks profiteren.

Deze combinatie maakt ons ijzersterk en zijn we in staat om de vraag vanuit de bouwwereld blijvend te kunnen bedienen. Sterker nog, samen met onze partners uit de industrie denken we mee op projectniveau en maken we producten die vooruitstrevend en innovatief zijn. Met als hoofddoel het bouwen efficiënter, eenvoudiger en sneller te maken.

Kenmerkend voor Posterholt

 • Vol automatische productiestraat voor de breedplaatvloeren
 • Volledig digitaal aangestuurde automatische wapeningstraat en nettenmachine
 • Geavanceerde engineeringafdeling met sterke kennisoverdracht tussen de verschillende producttypen

Geelen Beton Posterholt

Het fundament van Geelen Beton en het brede spectrum aan productgroepen ligt in Posterholt. Het unieke is dat hier al vanaf 1930 betonproducten worden geproduceerd.

De focus in Posterholt ligt op de ontwikkeling en productie van breedplaatvloeren. Dit product zit zo in ons DNA verwikkeld door onze familie historie, inmiddels produceren we deze vloeren al meer dan 50 jaar! De kennis die we hiermee vergaard hebben, heeft ons tevens met de vooruitgang van de andere productgroepen geholpen.

De productielocatie heeft een ongekende groei doorgemaakt met als laatste resultaat een compleet nieuwe gerobotiseerde productiehal en betoncentrale met de meest vooruitstrevende technologie. Hierdoor kunnen we nog beter aan de vraag van de markt voldoen.

Kenmerkend voor Posterholt

 • Volautomatische productiestraat voor de breedplaatvloeren
  Geavanceerde carrouselinstallatie voor de productie van geoptimaliseerde breedplaatvloeren. De bekistingsrobot is uitgerust met een grijper die magneten plaatst voor het aanbrengen van stopcontacten.
 • Automatisering productiestraat
  Middels beeldschermen blijven de medewerkers up to date over de productie en de klantvraag. Hierdoor wordt tevens een papierloze productie gerealiseerd
 • Volledig digitaal aangestuurde automatische wapeningstraat en nettenmachine
  De lasinstallaties voor onze wapeningsnetten onderscheiden zich door de ongekende mogelijkheden en de aanpasbaarheid aan de klantvraag. De machines kenmerken zich door hoge mate van precisie en flexibiliteit.
 • Energie neutrale productie
  Om ons verantwoordelijkheidsgevoel kracht bij te zetten hebben we de nieuwe productiehal nagenoeg zelfvoorzienend gemaakt in energiebehoefte. Dit hebben we gerealiseerd met ruim 1250 zonnepanelen op het dak.

Onze familieverhalen

Tomec Chibner

Voorman Staalgroep, MMR wapening

"Een bedrijf om lang voor te werken."

lees het verhaal

Dennis Kuijpers

Breedplaat & Ribbenvloer tekenaar

"Ik ga echt heel graag werken."

lees het verhaal

Eugène Geelen

Eigenaar Geelen Beton

"Ik ben letterlijk en figuurlijk hier groot geworden."

lees het verhaal

Onze producten, onze kennis

product & kennis

Certificeringen

certificeringen

Welkom bij de familie?

bekijk de banen
Loading...