Het verhaal van Tomek

Voorman Staalgroep, MMR wapening

  • Tomek Chibner
  • Groeide via het uitzendbureau door tot voorman
  • De vrijheid bij Geelen Beton is onbetaalbaar
  • Werkte mee aan de nieuwe productiehal in Posterholt

"Een bedrijf om lang voor te werken."

Het feit dat niemand continu over je schouder kijkt geeft je de motivatie om zelf dingen aan te pakken

Ik ben via het uitzendbureau bij Geelen Beton in Wanssum gestart waar ik 1 jaar als machine bediende heb gewerkt in de wapeningsstraat. Ik ben een echte aanpakker, een doener en heb dat jaar in Wanssum gebruikt om zo veel mogelijk te leren in de praktijk. Ik had al ervaring in de bouw als lasser, wat me heeft geholpen het werk snel op te pakken en dat werd ook gezien. Ik mocht een vervolgstap maken naar de vestiging in Posterholt waar ik nu als voorman bij de staalgroep en de nettenmachine werk. Een mooie combinatie van operationeel met het vak bezig zijn, leidinggeven en opleiden van nieuwe mensen, daarnaast zorg ik voor reparatiewerkzaamheden, als ook het oplossen van eventuele storingen zodat mijn collega’s altijd op tijd de wapening tot hun beschikking hebben om de breedplaatvloeren te kunnen produceren.  Samen zijn we één team.

Bij Geelen Beton is elke dag weer anders en dat maakt het zo uitdagend. Ik werk niet telkens aan dezelfde dingen, maar mag aan verschillende projecten bijdragen.
De ene dag werk ik aan netten voor de wapening van vloeren ten behoeve van woningen, de andere dag werk ik aan uitdagende wapeningen voor grote ziekenhuizen zoals het Amphia ziekenhuis in Breda.
De vrijheid die je hier krijgt is onbetaalbaar, het feit dat niemand continu over je schouder kijkt geeft je de motivatie om zelf dingen aan te pakken en op te lossen.

Wij maken het allemaal in onze eigen fabrieken, met erg fijne en vriendelijke mensen en dat maakt het voor mij een goede baan om voor lange tijd te blijven!
Onze fabriek, machines en processen worden ook regelmatig verbeterd en afgelopen jaar hebben we er zelfs een nieuwe productiehal bijgebouwd waar we 3 meter brede breedplaatvloeren produceren. Best trots dat ik deel mocht uitmaken van dit bouwproces door bouw, las en montagewerk te verrichten.

Loading...