Zalmhaven Rotterdam

Opdrachtgever

BAM Bouw en Techniek Grote Projecten, Byldis

Architect

Zalmhaven I: Dam & Partners

Zalmhaven II en III: Kaan architecten

Alle projecten

Zalmhaven Rotterdam

De Zalmhaven is een nieuwbouwproject in het hart van Rotterdam en bestaat uit 485 hoogwaardige appartementen verdeeld over een complex van 3 torens, Zalmhaven I, II en III. Zalmhaven I (high-rise) is een woontoren met een hoogte van 215 meter en hiermee de hoogste wolkenkrabber van de Benelux. Zalmhaven II en III (mid-rise) bestaat uit 2 torens van 70 meter. Het geheel wordt onderling verbonden door een solide plint (low-rise).

Geelen Beton levert voor alle 3 de torens en de plint een grote diversiteit aan prefab betonelementen in de breedste zin van het woord; waaronder, kolommen, balken, binnenwanden, spouwbladen, vloerplaten balkonplaten, trappen en bordessen. Voor de high-rise levert Geelen Beton een speciaal ontworpen 4-zijdige breedplaatvloer van 3.500mm breed en 100mm dik met jukafstanden tot 4.000mm. Deze speciale vloer is voorzien van installatievoorzieningen waaronder sprinkler en een stalen randkist.

Ook hier heeft BAM gekozen voor de veelzijdigheid van Geelen Beton met een gedegen kennis in prefab betonnen bouwelementen als in vloeren.

Mogen wij meedenken met jouw project?

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van beton. Wij durven de uitdaging aan!

plan een afspraak

Laten we kennismaken

Peter Janssen

0478-532041

pjanssen@geelen-beton.nl

Loading...