Casco woningen Zangvogel Vlaardingen

Opdrachtgever

Dura Vermeer Bouw Zuid West BV

Architect

Rien de Ruiter (Klunder architecten)

Alle projecten

CASCO WONINGEN MET STEENSTRIPS EN KANT EN KLAAR VLOEREN ZANGVOGEL VLAARDINGEN

Momenteel wordt er in Vlaardingen hard gewerkt aan een goed voorbeeld van partnerschap en de innovatieve kernwaardes waar Geelen Beton voor staat. Na ruim een jaar van onderzoek, modelleren, testen en voorbereiden worden nu de eerste geprefabriceerde gevelelementen voor het project Zangvogel gemonteerd.

In een intensieve samenwerking met Dura Vermeer Zuidwest is toegewerkt naar de ontwikkeling van een geïndustrialiseerd gevelproduct. Een kant en klaar element, dat bestaat uit betonnen cascowanden die op onze productielocatie in Wanssum voorzien worden van: kozijnen, isolatie en een gevelafwerking bestaande uit keramische steenstrips.

Naast de wanden zit er ook een andere innovatie in dit project, namelijk de casco vloeren voorzien van installatievoorzieningen. Eveneens op onze locatie in Wanssum wordt al het leidingwerk dat normaliter op de bouwlocatie wordt aangebracht al in de vloeren ingestort. Een combinatie van verschillende betonmengsels zorgt er tevens voor dat het aanbrengen van een afwerkvloer in het werk overbodig wordt.

Als begane grondvloer wordt hier onze ribbenvloer toegepast.

Een goed voorbeeld van het partnerschap waar wij voor staan en trots op zijn.

Mogen wij meedenken met jouw project?

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van beton. Wij durven de uitdaging aan!

plan een afspraak

Laten we kennismaken

Peter Janssen

0478-532041

pjanssen@geelen-beton.nl

Loading...