Geelen Beton Geelen Beton Geelen Beton Geelen Beton Geelen Beton Geelen Beton

Systeemvloeren

Geelen Beton produceert breedplaatvloeren, ribbenvloeren en balkbodems (U-bodem en vlakke bodem). Afhankelijk van de constructie krijgen de breedplaatvloeren een voorgespannen of een traditionele wapening. De ribbenvloeren worden uitsluitend traditioneel gewapend.

Engineering en verkoop

Engineering van de systeemvloeren gebeurt in Posterholt. De Calculatie en verkoop gebeurt vanuit de vestiging in Wanssum. De productie is verdeeld over beide locaties, in Wanssum (ribbenvloeren) en Posterholt (breedplaatvloeren). Alle engineering gebeurt in eigen beheer. Dat maakt deze afdeling tot een spil in onze organisatie. Intensieve samenwerking tussen engineering, calculatie en verkoop zorgt voor zeer complete aanbiedingen, met inschatting van de hoeveelheid wapening.

Voorbereiding

Ons proactieve bedrijfsbureau is heel flexibel in het voorbereidingstraject. Zo kunnen we optimaal inspelen op de gewenste levertijd. Deze wordt per project met de opdrachtgever afgestemd.

Projecten

Onze vloeren gaan naar uiteenlopende projecten, van een enkele woning tot zeer complexe woning- en utiliteitsprojecten. Wij hebben veel ervaring in vierzijdig en puntvormig ondersteunde vloeren. Ons aanbod van zowel traditioneel als voorgespannen breedplaatvloeren maakt ook een optimale combinatie van beide mogelijk in één project. Voorbeelden vindt u in onze referentielijst.

Breedplaat Balkbodem U-Balk Ribbenvloer
Breedplaat Balkbodem

U-Bodem

Ribbenvloer


Deel deze pagina


Website ontwikkeld door: Go Gurus! interactive media

Systeemvloeren