Het verhaal van Daniëlle Voermans

HR-adviseur

  • Begonnen als vervangend receptioniste en administratief medewerker
  • Sinds 2001 in het bedrijf
  • Volgde HBO Personeelsmanagement tijdens haar carrière bij Geelen Beton
  • Sinds 2013 runt ze de afdeling Personeelszaken in Wanssum

“Heerlijk gevoel als ik een medewerker heb geholpen”

Ik ben nooit meer weggegaan!

Na het behalen van mijn havodiploma ben ik me gaan oriënteren wat het beste bij mij als persoon past. In plaats van meteen een vervolgstudie te gaan doen, besloot ik me verder te ontwikkelen in het werkveld. In 2001 kwam ik via het uitzendbureau terecht bij Geelen Beton waar ik een half jaar vervangend mocht werken als receptioniste en administratief medewerker. En ik ben nooit meer weggegaan!
Na een aantal jaren als administratief medewerker voor de afdeling verkoop werkzaam te zijn geweest heb ik de overstap gemaakt naar het ondersteunen van Hoofd Personeelszaken. De mensgerichte kant van het bedrijf trok me enorm.
Ook trad ik toe tot het bestuur van de personeelsvereniging en organiseerde ik alle feesten en partijen, wat ik overigens nog steeds graag doe. Hierdoor heb ik de organisatie en de mensen in een versneld tempo leren kennen. Omdat ik graag door wilde groeien en de richting P&O me goed beviel, ben ik de studie HBO  Personeelsmanagement gaan volgen. Het mooie van werken bij Geelen Beton is dat er zoveel kansen worden geboden, er volop doorgroeimogelijkheden zijn en dat er geïnvesteerd wordt in professionele en persoonlijke ontwikkeling. En daar ben ik een goed voorbeeld van! Er is niet alleen oog voor de medewerker, maar bovenal voor de mens.

Sinds 2013 run ik de afdeling personeelszaken in Wanssum en werk ik nauw samen met mijn collega Herbert, hij bestiert de afdeling P&O in onze vestiging in Posterholt. De grootste focus van mijn werk is om de best mogelijke P&O service te leveren aan onze 330 medewerkers als ook het binnenhalen van nieuw talent. Ik krijg echt een heerlijk gevoel als ik iemand verder heb kunnen helpen.

We werven voor een groot deel zelf, maar werken ook nauw samen met uitzendorganisaties. Met name het vinden van technisch personeel is een uitdaging, maar daar gaat mijn motor juist nog harder van lopen.

Buitenstaanders weten vaak niet wat hier allemaal in de fabriek gebeurt, maar als ze hier zijn kijken ze hun ogen uit. De high tech productie imponeert als ook het feit dat beton zeker niet alleen maar een saai vierkant blok is.

Trots om onderdeel uit te mogen maken van dit bedrijf! Een familie met een sterk fundament en die goed zorgt voor zijn mensen.

Loading...