Geelen Beton Geelen Beton Geelen Beton Geelen Beton Geelen Beton Geelen Beton

Innovatie

Beton is beton?
Niet bij Geelen Beton

Als producent en leverancier van prefab systeemvloeren en bouwelementen staan wij al drie generaties mee vooraan bij alle ontwikkelingen in de bouwsector. Voortdurend vernieuwen zien wij als onze plicht. Niet alleen ter bevordering van het bouwproces, maar ook voor de continuïteit van onze werkgelegenheid. Daarom maakt innovatie bij Geelen Beton vast deel uit van de dagelijkse bedrijvigheid. In samenwerking met interne en externe deskundigen werken we voortdurend aan verandering, verbetering en vervanging van producten, processen en technologieën. Dat houdt onze organisatie scherp en ons product solide als beton.

Geautomatiseerde wapeningsstraat

Geelen Beton heeft in Posterholt een eigen nettenmachine en in Wanssum een wapeningsstraat in gebruik genomen, volledig digitaal aangestuurd vanuit onze tekenkamers.

Lees meer

Zelfverdichtend beton

Sinds 1998 verwerkt Geelen Beton Wanssum zelfverdichtend beton. Een samenwerkingsverband binnen de prefab bouwelementenbranche heeft deze speciale betonsoort ontwikkeld.

Lees meer

UHPC en staalvezels

Naast de ontwikkeling van een hogesterktebeton met vezels vragen we ons bij Geelen Beton af of er mogelijkheden zijn voor vervanging van een deel van de wapening door vezels in het huidige betonmengsel.

Lees meer

Verbeterde ribbenvloer

Sinds 1 januari 2006 produceren we een verbeterde ribbenvloer onder KOMO attest - met - productcertificaat K2219.

Lees meer

Deel deze pagina


Website ontwikkeld door: Go Gurus! interactive media

Innovatie